Heerlijk op vakantie gaan naar een zonbestemming met de vroegboekkorting TUI 2020. Dat is profiteren van hoge kortingen op de mooiste bestemmingen. TUI is een reisorganisatie die vele tientallen bestemmingen in zijn assortiment heeft naar zowel binnen als buiten Europa. U kunt bij TUI een vakantie boeken naar de Spaanse Costa’s, maar ook een verre rondreis maken door Thailand of China. Op vele reizen heeft TUI daarbij ook diverse vroegboekkorting acties naast andere aanbiedingen. TUI is een van werelds grootste reisorganisaties waardoor ze groots inkopen en daardoor lage prijzen kunnen hanteren. De vroegboekkorting TUI 2020 is daarbij eigenlijk nog een extra korting op korting, want door de vaste lage prijzen op vele bestemmingen en de extra vroegboekkorting is TUI een hele interessante reispartner.

TUI – Discover your Smile

Met TUI boekt u een vakantie bij de grootste organisatie op het gebied van toeristische activiteiten. De TUI groep bestaat namelijk o.a. uit een grote luchtvloot (de grootste in Europa op het gebied van vakantievluchten) een grote rederij waar diverse cruise organisaties onder vallen en de reisorganisatie zelf. De laatste jaren zet TUI vooral in op naamsbekendheid, waar ze in het verleden bestonden uit diverse losse reisorganisaties waarbij we in Nederland voor Holland International en Arke nog wel kennen. Inmiddels is TUI daarvan volledig aan het afstappen en is het aantal losse merken drastisch teruggedrongen. TUI was een verzameling van diverse bedrijven en wil nu voornamelijk opereren als 1 organisatie waardoor u als klant optimaal kunt profiteren van een duidelijke organisatie, lage prijs en uitstekende service.

TUI wil namelijk voor hun klant mooie reizen neerzetten waarbij u verzekerd bent van een heerlijke vakantie tegen lage prijzen. De vroegboekkorting TUI is hier een mooi voorbeeld van. Bij veel reisorganisaties kunt u profiteren van leuke vroegboekkorting acties waarbij vaak geld hoe eerder u uw vakantie boekt hoe hoger de korting. Bij TUI werkt de vroegboekkorting iets anders, u krijgt namelijk voor de zomervakantie 2020 de korting in de periode van boeken (december t/m februari)keiharde korting. Geen procenten op de reissom, nee gewoon harde euro’s korting waarbij u dus ook op goedkope vakanties veel korting krijgt. TUI wil namelijk een vakantie betaalbaar maken voor iedereen. Dus zelfs op budget vakanties zijn nog extra kortingen mogelijk! Becan reizen is daarom blij dat ze TUI reizen als partner in vakanties hebben, want met TUI hebben wij een reispartner waarbij u goede vakanties kunt boeken tegen scherpe prijzen.
IJsland

Hoge service, lage prijs

Ondanks de lage prijzen bij TUI is een vakantie bij TUI uitstekend verzorgd. Op de meeste bestemmingen is zeker tijdens het hoogseizoen een Nederlands sprekende reisleider aanwezig die u op weg helpt naar de leukste activiteiten die u in de omgeving kunt ondernemen. Echter ook bij praktische zaken is het handig dat er een reisleider van TUI aanwezig is, denk hierbij aan eventuele gebreken aan uw accommodatie, maar ook als u hulp nodig heeft op het gebied van medische situatie of door prive omstandigheden iets anders snel geregeld moet worden. De TUI reisorganisatie probeert u altijd zo goed mogelijk te helpen en een reisleider ter plaatse is een service die daarbij zeer welkom kan zijn. Welke vakantie u van TUI ook boekt, u zult overal dezelfde kwaliteit krijgen welke u van TUI kunt verwachten.

Vroegboekkorting TUI 2020

Waar TUI zich van onderscheid vergeleken met vele andere reisaanbieders is het feit dat de prijs standaard laag is. Met de vroegboekkorting van 2020 kon u daarbij ook nog eens profiteren van maar liefst 200,- korting per persoon op een boeking. De vroegboekkorting TUI 2020 is nog niet helemaal bekend gemaakt, maar het ligt in de lijn der verwachting dat er soortgelijke kortingen weer gaan komen voor het zomerseizoen 2020. Dit is echter niet de enige korting die TUI geeft, want bij Becan reizen bent u op een website terecht gekomen die u bijzondere reizen aanbied. Met TUI hebben we een betrouwbare reispartner gevonden die vele bijzondere reizen in hun assortiment hebben. Denk hierbij aan georganiseerde rondreizen door bijvoorbeeld Cuba, een Cruise door het Caraïbische gebied of een rondreis op maat door Azië.

U kiest daarbij voor een vakantie met TUI niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor de garanties. Bij TUI bent u verzekerd van vertrek op de datum die u geboekt heeft, Nederlandstalige gidsen, vele activiteiten welke al bij de reis horen en voor de echte actievelingen zijn er ook nog vele extra’s te boeken. En als laatste pluspuntje wat ons betreft, u vind TUI ook nog eens in de winkelstraat terug. Mocht u toch iemand persoonlijk willen spreken omdat u met een grote groep op vakantie wilt gaan, of uw reis op maat wilt u liever doorspreken dan kunt u naar een van de 130 TUI winkels gaan om het eens rustig door te spreken.

Bijzondere vakantie aanbod

TUI bied u reizen aan van over heel de wereld met daarbij geen echte focus op een bepaald gebied. Het reisaanbod voor Europa is wel groter, maar de reizen buiten Europa zijn weer meer bijzonder. Wij bieden u bij Becan reizen dan ook alleen de meest bijzondere reizen aan van TUI welke u kunt terugvinden op onze bijzondere bestemmingen pagina. Wilt u weten welke reizen TUI nog meer aanbied en welk met vroegboekkorting TUI 2020 te boeken zijn, bezoek dan eens de TUI website zelf voor meer informatie.TIME TO SMILE