Kras WinterlaunchOp vakantie met Kras reizen is zeer zeker een aanrader. Kras reizen is niet voor niets een van onze directe partners waar we zaken mee doen. De vakanties voor 2019 zijn inmiddels beschikbaar bij Kras vakanties. Met vele honderden bestemming naar inmiddels meer dan 80 vakantielanden heeft Kras vakanties veel vakanties. Ze zijn daarbij een echte all-round reisorganisatie. Met autovakanties, vliegtickets, vliegreizen, cruises, city trips, busreizen en nog veel meer thema reizen heeft u een ruime keuze. Vergeet naast al deze zomervakanties ook het ruime aanbod aan wintersport vakanties niet. Een vakantie boekt u eenvoudig zelf online via Kras reizen. Profiteer daarnaast ook nog eens van de vroegboekkorting Kras 2019 voor extra voordeel. Extra voordelig uw vakantie online boeken is waar Kras vakanties o.a. voor staat.

Online reisbureau – Kras reizen

De geschiedenis van Kras reizen gaat terug tot 1922. Johan Kras begon zijn bedrijf met simpele groepsreizen en groepsvervoer. Aangezien hij hier al snel succes mee boekte ging hij steeds meer proberen met grotere afstanden en uiteindelijk echte vakanties naar de verre oorden. Inmiddels is Kras reizen een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Met 2 vestigingen in Nederland in Ammerzoden en Alkmaar en een sterk online platform is een vakantie bij Kras reizen eigenlijk alleen online mogelijk of via een aangesloten reisbureau. Kras reizen is dan ook een echt online reisbureau met uitstekende service. Voor het boeken van vakanties zijn ze goed bereikbaar, maar ook als u op vakantie bent zijn ze dag en nacht bereikbaar voor eventuele urgente vragen. Niet alleen zijn ze namelijk een reisorganisatie die goedkope reizen aanbied met o.a. vroegboekkorting acties. Ze zijn bij Kras reizen namelijk er ook van overtuigd dat uitstekende service en kwaliteit boven kwantiteit een must is.

Online een reis boeken met een goede service. Dat is een vakantie bij Kras reizen. Geen gedoe, maar eenvoudig online alles te regelen zonder verborgen kosten. Door het brede aanbod kunt u kiezen uit vele soorten vakanties. Denk hierbij niet alleen aan de standaard auto-/vlieg-/boot vakanties, maar meer aan iets anders. Een mooie rondreis door een land waar je niemand anders over hoort? Een rondreis door Scandinaviƫ?

Vroegboekkorting Kras

Traditioneel begint elk vakantie seizoen met hoge kortingen. Ja echt waar want de hoogste kortingen zijn vaak in het begin te krijgen. Met de zgn. Kras vroegboekkorting kunt u voor de zomervakantie 2020 en de wintersport vakanties extra hoge kortingen krijgen. Een van de voordelen van vroeg uw vakantie boeken voor 2020. U weet al waar u naartoe gaat, u krijgt een dikke korting en u bent verzekerd van uw accommodatie. Het voordeel voor Kras is dat ze een reis al verkocht hebben. De vroegboekkorting Kras 2020 is nu al te gebruiken en geeft u over het algemeen net zoveel voordeel zo niet meer voordeel dan diverse last minute acties. Weet u al waar u naartoe op vakantie wilt en zijn de datums al bekend? Profiteer dan nu van een van de vele vroegboekkorting acties van Kras reizen.

Kras Winterlaunch