Een bijzondere reis hoeft niet meteen een verre reis te zijn. Gogo is namelijk de specialist op het gebied van jongerenreizen. Even lekker erop uit met je vrienden om eens goed vakantie te vieren. Een vakantie bij Gogo is dan ook een echte uitkomst. Geen gedoe met culturele uitstapjes. Extra’s waar je toch niet op zit te wachten. Wat nu ontbijt voor 10.00? Even rustig in de natuur??? Echt niet gewoon. Een vakantie bij Gogo staat natuurlijk vol van lekker stappen, feesten en meer!!! Je boekt hier geen rustige vakantie naar de Malediven, maar echte stap vakanties naar de beste hotspots van Europa. Denk hierbij aan kroegentochten in Lloret de Mar, Salou of misschien zelfs Ibiza als je wat meer te besteden hebt. Even lekker chillen en stappen op Kreta en naar de vetste feesten gaan in Chersonissos. Het kan allemaal bij Gogo reizen en dit tegen de beste prijzen. Boek nu je vakantie met Gogo en profiteer van de vetste acties en vroegboekkorting Gogo!

Bestemmingen van Gogo

Gogo is een reisaanbieder van echte stap vakanties waar veel jongeren uit diverse landen samenkomen met maar 1 doel. Even lekker los gaan en feesten! De bestemmingen van Gogo zijn heel divers. Je vind hier dan ook de bekende uitgaansgelegenheden van Europa terug. Denk hierbij aan een van de Griekse eilanden als Kos, Rhodos en Kreta, waarbij Chersonissos een van de bekendste plaatsen is door het RTL programma Oh oh Cherso. Naast Griekenland heeft Gogo ook diverse vakanties naar Spanje, Portugal, Bulgarije, Kroatiƫ en Malta. Zeker de bestemming Kroatiƫ is steeds populairder aan het worden onder Nederlanders. Dit omdat het redelijk nieuw is voor de meeste jongeren, en de prijzen hier over het algemeen iets lager liggen dan een Griekenland, Spanje en Portugal.

Als je een bestemming eruit zou moeten kiezen waar je dit jaar echt moet zijn dan….. heb je veel keuze. Alle bestemmingen van Gogo staan namelijk tijdens het hoogseizoen garant voor feest. Je boekt namelijk niet alleen je vakantie via Gogo en klaar. Nee Gogo staat tijdens de vakanties ook met diverse lokale gidsen en activiteiten voor je klaar. Je kan natuurlijk helemaal zelf los gaan, maar aan de hand van de diverse programma’s van Gogo kom je achter de vetste feesten en hot spots van jou bestemming!

Jongerenvakanties van Gogo

Alleen maar jongeren? Ja eigenlijk wel. Alles is afgestemd op jongeren. Denk aan de omgeving, activiteiten en de locatie waar je komt te zitten. Geen fancy 5-sterren hotel waar het na 20.00 ’s avonds stil zijn is omdat je anders aangekeken word. Nee gewoon een heerlijke stapvakantie! Of je nu wilt cruisen langs de Spaanse Costa Brava, lekker feesten in een van de luxe clubs van Ibiza of op avontuur wilt gaan in Portugal in de hotspot wat Albufeira heet! Gogo is een echte jongerenvakantie aanbieder met vele hippe bestemmingen!

Vroegboekkorting Gogo en andere acties

Net zoals de meeste reisaanbieders kan je via Gogo ook profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Met de vroegboekkorting Gogo ben je al vroeg verzekerd van jou bestemming en accommodatie. Daarnaast weet je meteen waar je financieel aan toe bent, en zijn de prijzen van een vroegboekkorting actie ook nog eens leuk. Natuurlijk kan je ook wachten en hopen op een mooie last-minute aanbieding Gogo. Alleen de kans dat jou bestemming op jou gewenste datum nog beschikbaar is, is dan wel een stuk kleiner. Een last-minute aanbieding ten opzichte van een vroegboekkorting scheelt niet zoveel, met als verschil dat een last-minute aanbieding altijd op=op is. Verder houd Gogo ook het hele jaar door leuke acties zodat je ook tijdens een voorjaarsvakantie er al eens lekker op uit kunt gaan!