Vroegboekkorting Bizztravel 2020

Lekker op tijd een vakantie boeken, waarom niet? Er zijn een aantal voordelen van het op tijd boeken van je vakantie voor 2020. Allereerst: je weet waar je aan toe bent. Mocht je een lange vakantie willen, dan kun je alvast wat extra vrije dagen opnemen. Als je daar op tijd mee bent, is dat vaak nog mogelijk. Lastminute kan dat vaak al niet meer. Je hebt bovendien het hele jaar iets om naar uit te kijken. Eindelijk weer op vakantie en zo wordt het hebben van vakantie nog een heel stuk leuker. Je bent niet alleen vrij van werk/school, maar gaat ook nog eens lekker weg! Tot slot: vroegboekkorting. Alleen dat is al genoeg reden om een vakantie op tijd te boeken. Als je op tijd boekt, krijg je namelijk vaak hoge kortingen. Zo kun je wel de helft minder betalen voor een vakantie die normaal gesproken wel honderden euro’s extra zou kosten, en hoe lekker is dat voor de portemonnee? Een vakantie kiezen met vroegboekkorting is in ieder geval in vele opzichten dus een voordeel, en niet alleen voor de portemonnee.

Bizztravel 2020 vroegboekkorting

Een aanbieder van vakanties met deze korting, is Bizztravel. Je kunt hier terecht als je op wintersport wilt. Wintersport is zeker niet alleen voor mensen die daar al ervaring mee hebben, want overal moet een start zijn, toch? Je kunt dus ook als beginner een vakantie boeken, zelfs als je nog nooit sneeuw gezien zou hebben. Er zijn altijd ervaren en deskundige instructeurs die je graag verder helpen met het leren skiën of snowboarden. Je kunt alvast gaan bedenken wat jouw voorkeur heeft. Als beginner is skiën makkelijker, maar mocht je doel zijn om te leren snowboarden, kun je daar natuurlijk altijd mee beginnen. Doe dat wel altijd onder begeleiding! Wintersport is iets dat je geleerd moet worden. Iemand die op een paard gaat zitten kan ook niet zomaar paardrijden. Je kunt ernstige verwondingen oplopen als je niet leert hoe het moet, zeker als je een steile heuvel af gaat. Vergeet dus ook geen helm, beschermers en alles wat nodig is om jou zo goed mogelijk te beschermen.

Er is keus in verschillende landen om op wintersport te gaan bij Bizztravel met Bizztravel vroegboekkorting 2020. Denk aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk maar ook Italië mag niet worden vergeten. Je kunt op de website zelf naar specifieke plaatsen zoeken om te kijken of Bizztravel ook op die ene plek een bepaalde accommodatie aanbiedt. Daarbij geven zij al een aantal plaatsen die vaak worden gekozen en vast niet voor niets geliefd zijn. Denk aan Val Thorens, Gerlos of Flaine.

Wat overigens ook nog prettig is, is dat je erop kan rekenen dat als je boekt, je vrijwel nergens meer aan hoeft te denken. Het is geen all inclusive resort, dus eten moet nog wel, maar een skipas bijvoorbeeld hoeft dan weer niet. Dat wordt allemaal al voor je geregeld. Zodra je er bent kun je dus meteen de baan op en genieten van de sneeuw. Qua accommodaties is er keuze uit chalets, hotels of appartementen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Chalets zijn in ieder geval erg geliefd bij de wintersporters, maar een appartement of hotel heeft natuurlijk ook zo zijn eigen voordelen. Op deze manier is er voor ieder wel wat.

Mogelijkheden 2020

Een heleboel mogelijkheden zijn al besproken, zoals de verschillende soorten accommodaties, maar ook de verschillende plekken en landen waar men heen kan voor wintersport. Verder is er nog keus uit het soort vakantie. Het gaat om wintersport, maar je kunt ook kiezen voor een echt skiweekend of een midweekski. Verder is er ook speciaal iets georganiseerd voor beginners en zijn er groepsreizen mogelijk. Bij de groepsreizen ga je met een groep van ongeveer 20 mensen, of net wat meer, de reis maken. Dat zullen dan onbekenden zijn, maar het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en zeker eens iets anders dan met je vrienden op vakantie gaan. De kosten van de groepsreizen zijn afhankelijk van hoelang jij wilt en om wat voor verblijf het gaat. Je kunt daarvoor dan ook een offerte opvragen bij Bizztravel zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat betreft het skiweekend kun je erop rekenen dat je op donderdag of vrijdag zult aankomen en vervolgens 2 à 3 nachten zult verblijven. Op die manier ben je er even tussenuit maar is een lange vakantie niet nodig: ideaal! Perfect voor als je een dagje vrij kunt nemen maar geen hele week lang.

Het nemen van lessen

Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat je misschien wel een beginner bent. Voor iedereen begon het zo, dus maak je daar niet druk over. De lessen zijn op zo’n manier aangepast dat beginners allemaal bij elkaar komen. Zo krijg je niet het idee dat de een veel beter is dan de ander. Iedereen start op hetzelfde niveau, ook omdat je elkaar dan niet in de weg zit. Natuurlijk zijn er ook lessen mogelijk voor de mensen die al wel eerder op wintersport zijn geweest. Ook deze mensen zullen weer als een groep bij elkaar komen zodat zij niet bij beginners terecht komen. Wat ook veel gevraagd wordt, is of de skileraar/lerares ook Nederlands spreekt. Op de bestemmingen in Oostenrijk komt dit veel voor, maar mocht dat niet zo zijn: maak je geen zorgen. Het is vooral een kwestie van het doen en woorden zijn daarbij niet zo belangrijk. De leraar doet het voor en jij kunt het vervolgens nadoen. Mocht je vragen hebben, dan kunnen die natuurlijk altijd in het Engels worden gesteld. Je kunt er altijd vanuit gaan dat als je via Bizztravel boekt, je te maken krijgt met een gediplomeerde leraar. Zo weet je zeker dat je goede lessen krijgt en snel vooruit zult gaan. Niets is minder leuk dan een hele vakantie het proberen maar het niet kunnen. De leraar zorgt ervoor dat jij het skiën/snowboarden onder de knie krijgt zodat je zoveel mogelijk plezier kan gaan maken.

Tijdens de skilessen zul je overigens ook nog meer leren over de regels die je hebt op de pistes. Denk bijvoorbeeld aan het voor laten gaan van anderen, wanneer doe je dat wel en wanneer niet? En welke piste is het meest geschikt voor jou? De leraar zal je verder helpen met dit soort vragen.

Après-ski 2020

Niet te vergeten: après-ski is iets dat natuurlijk hoort bij wintersport. Hierbij ga je gezellig de kroeg in om een drankje te doen en mee te zingen met de muziek. Daarin is natuurlijk niets verplicht. Na een hele dag in de sneeuw is het echter wel lekker om een drankje te doen en nog te genieten van de avond. Bij Bizztravel wordt overigens ook gekeken naar de mogelijkheden tot wat eten/drinken in het dorp of de stad waar jij zit. Op die manier weet je altijd van tevoren wat voor gelegenheden er zijn. Mocht je graag een restaurant dichtbij willen, laat het dan vooral weten. Dat geldt ook voor het ondernemen van activiteiten afgezien van de wintersport. Wat is er nog meer te doen in de omgeving? Vaak kan de leraar je daarmee verder helpen, maar mocht dat niet duidelijk zijn, dan helpen ze bij Bizztravel ook graag nog een handje.

Boeken met vroegboekkorting 2020

Het fijne aan Bizztravel is dat alles al bij de prijs in zit en je dus niet hoeft te rekenen op extra kosten. Daarbij komt dus dat als je gebruik maakt van vroegboekkorting Bizztravel, je een vakantie krijgt voor een hele mooie prijs! Met de vroegboekkorting Bizztravel krijg je hoge kortingen omdat je er al zo op tijd bij bent. Niet alleen de korting is dan mooi meegenomen, maar jij hoeft je ook niet meer druk te maken over je vakantie, want die staat dan al mooi gepland.

Het boeken gaat gemakkelijk en snel. Wil je weten wat het aanbod is van dit/aankomend jaar? Klik dan hier. Hier zie je alle mogelijke accommodaties. Van leuke chalets tot de mooiste hotels, het is allemaal mogelijk en dat voor een scherpe prijs! Mocht je boeken, dan kun je op een veilige manier betalen, namelijk door middel van iDeal. Daarbij komt dat Bizztravel al tientallen jaren reizen aanbiedt en hierin al veel ervaring heeft. Zij weten wat goed is voor hun reizigers, en dat is terug te zien aan de vakanties die zij bieden.

Wil jij dus nog een leuke vakantie waarbij je gebruik kan maken van hoge kortingen maar wél in een prachtige accommodatie kan verblijven? Kies dan zeker voor Bizztravel. Een drankje en hapje erna in een leuke bar is ook zeker een aanrader na de hele dag in de sneeuw te hebben gezeten. Er is voor ieder wat: van beginner tot gevorderde. Mocht je nog vragen hebben over de reizen, de mogelijkheden of iets anders, twijfel dan niet om contact op te nemen met Bizztravel. Wees er in ieder geval snel bij, want voor je het weet is jouw ideale bestemming al door een ander geboekt, profiteer nu van de Bizztravel vroegboekkorting 2020!